tisdag 27 november 2007

Vi hade vänner över i helgen på middag. Öppet hus för äldsta sonen. Är så stolt över honom!!! Svärmor och svärfar stannade till. Trevligt!!! Fast jag var helt slut. Skulle va kul om de bodde närmare så man kunde träffa dem lite oftare. De är väldigt lätta att umgås med - trevligt folk!

Igår var det skridskor i skolan för minstingen...så det har fixats med det i helgen också, hjälmar och ilägg, slipning av skridskor mm. Men det blev väldigt bra till slut!

Usch, är så trött denna vecka och har fått så ont i huvudet!!! Ska bli skönt med lov. Det har varit en tuff termin.

Orolig moster här för att barnens kusiner inte ska komma hem fort nog från resan till Asien. De är tydligen strandsatta pga översvämningar. Håller tummar och allt för att det ska gå så fort som möjligt och så bra som möjligt!!!

Vi hörs och ses! Kram på er

fredag 23 november 2007

LO - Legoland i somras

Yngsting och mormor på sin årliga resa. Denna gång bar det av till Danmark och Legoland. De hade sååå mysigt!

Har problem med att lägga upp bilderna. Det har varit så mörkt så att det inte går att ta bilder utan blixt...fick köra en specialare å då blir bilden inte alls bra. I verkligheten är färgerna mycket klarare och själva fotot skarpare, men men...så fick de bli. Är det någon som har något bra tips?

onsdag 21 november 2007

Japp, klart! 2-1!!

Vi ses i Österrike alt. Schweiz i sommar!!! Hehe...

Nä, nu är det läggdags...lång dag imorgon på jobbet. Hel arbetsdag, plus att vi har öppet hus på kvällen till 20.30. Puh!

Sleep tight and - don't let the bad bugs bite!

Tack för trevlig scrapkväll...

...även om jag inte hade med mig grejer denna gång! Kul att bara insupa atmosfären och få lite inspiration. Den lille tyckte också att det var kul - han blev så glad för sina scrapgrejer! Tackar syster/moster :)

På fredag när de två större killarna jobbar/går till skolan kör han och jag scraprejs (eller kanske mest jag), då vi är lediga. Senare samma dag är det hans tur att utmana sin mor på biljard :)

Lördagen är det öppet hus för den äldste sonen, så då går vi mangrant dit. Mormor och morfar skulle också dyka upp. Senare på em/kvällen kommer vänner med förälder över, vi ska laga mat ihop och spela spel. Kul!

Ikväll är det fotboll! Heja Sverige! Ha de gott!

tisdag 13 november 2007

Lite som hänt... bl a badkar hurra!!!

Familjen har badkar! Underbart!!! (iaf. t. räkn. kommer :) Sånt livar upp vardagen! Livkvalitet! "Yngsting"" invigde, "äldsting" badar ibland. Sambon badar nu:) Tack svärfar för all hjälp!

Svärmor o svärfar kom över långväga Allhelgona, helt oväntat. Överraskandet är ett litet "otyg" vi har för oss, skitkul! Blev förvånad o halvt chockad, satt här m vänner på kvällen, in springer de genom bakdörren och skriker "bus eller godis"! Fick dock lite aning på em... Kul!!! Mer sånt!

Har varit lite tunne...men nu kommer en LO

Den här bilden är underbar tycker jag! Kusinerna är djupt försjunkna i ett samtal. Här firade vi midsommarafton i Turkiet -06 vid poolområdet. Min familj, pappa med sambo och syrrans familj. 40 grader varmt, sill, liten midsommarstång och andra tillbehör. Finfint! :)

Har använt stämplar för första gången, lite klurigt, men kul som attans!!! Har varit lite tunne med scrappandet sista tiden...men det ska de bli ordning på :o)

måndag 5 november 2007

Mammas PRINS

Min yngsta son - min PRINS!!! Han är så bedårande söt på denna bild tycker jag. Bedjande blick och ögonfransar som sveper. Svårt att motstå! Urgullig! Bilden är tagen i början av året -98

Såg det här pappret på Stellas och ville ha!!! Förtjust i turkost och blått :) LO:n såg helt annorlunda ut för en vecka sedan, då hade jag börjat med turkos blingpapper, men ändrade mig.

lördag 3 november 2007

Ullared...shoppingrus :)

Var på Ullared, eller Gekås som det heter, igår. Helt slut efter uppstigning 4.30 och sedan en heldag därinne!!! Det är ett konstant brus, sorl därinne, som gör att man blir helt slut... plus att folk är som galna. Säkert jag också :) Handlade bra grejor, höll mig relativt väl till handlingslistan. Handlade mest till barnen och hemmet, och det blev inte så dyrt heller. Kul!

Mycket bra sällskap hade jag också; pappa, hans sambo och syrran!!! Hemma igen, slut och lycklig kl. 20 ca. Tycker faktiskt det var en mycket rolig dag på alla sätt och vis!!!!! Det gör jag gärna om!!!! Känner mig fortfarande shoppingrusig och nöjd! :) Ska snart lägga in någon LO, har varit lite trögt... Snart kommer det över några vänner, blir en kväll i goda vänners lag med snack och pilkastning. Trevligt, trävligt!

Tjing pling!