måndag 30 juni 2008

Tavla

Har upptäckt att det finns massa "användningsområden" för scrapping... Kul att göra något annat än LO med kort. Hej svejs!
Som sagt gillar verkligen de här stämplarna! Svårt att se texten, fast det var lite meningen också.

fredag 27 juni 2008

Lycka

Här är jag med yngste sonen i Turkiet. Det här är lycka - rakt ut :)

Blev helt överförtjust i stämplarna, bara måste ha! De är verkligen användbara och min stil känner jag. Jag har drabbats av scrapmani... helt hysterisk. Scrappar allt jag kommer över och det är så avkopplande och stimulerande samtidigt :) Tjingpling och trevlig helg!

Det finaste jag vet - mina favoriter

Finast - mina två pojkar (varav den ena väldigt snart är man). Har så svårt att greppa att de blivit stora. Tycker inte det var så länge sedan de var små. Själv åldras jag ju ingenting *hehe*

torsdag 26 juni 2008

Inflyttningskort

Har fått lite dille på stämplar av olika slag också :)

Var på Stellas idag också...skulle bara köpa plastfickor...livsfarligt, farligt, men härligt, härligt *tralala* Åh, vad kul det är att ha nya grejor och att scrappa :)

onsdag 25 juni 2008

Samuraj

Ännu mer i rena hujet. Samurajsvärd inköpt i Bulgarien 2006. Limegrönt är också en favvofärg.
Gillar verkligen de här blommorna och bradsbling. Och uj, uj vilka termer jag lärt mig, hoppas det blev rätt också, för tyvärr ramlar termerna bort ur minnet lika fort som jag hör dem :)

Mer...

Mer skaparglädje... Gillar den här bilden mycket. Så fint med gammelmormor med barnbarnsbarn (min äldsta, idag 17 år) ...uj, det blev många barn där :)

tisdag 24 juni 2008

Mer LO:sar

Har nu på semestern fått ett scrapryck och det är skitkul!!! Var hos syster igår och scrappade loss. Tack för den kvällen! :)

Hittat äldre bilder som jag vill bevara, som den här tex. Älskar pappret också.

Kommer försöka uppdatera och lägga ut bilder lite oftare än tidigare hrm... Har dock för tillfället inte tillgång till dator hemma, men ska försöka ordna...

Tjingeling!
Var och grattade systerdotter.

lördag 14 juni 2008

Heja Sverige

Nu är det snart dags igen! Heja Heja SVERIGE!!!!!!!