lördag 30 augusti 2008

Mera


Lo från veckan då jag fullkomligen "sprutade" ur mig alster. Senaste veckan har varit fylld av jobb, jobb och så lite mer jobb :) Lät mig här inspireras av hur bilden var tagen, lite på sniskan...sedan var det en sån där Lo där det mesta strular...
Ska bli så roligt att ha en hel dag till scrappande nästa helg! Trevlig helg på er!

torsdag 28 augusti 2008

Jag såg mamma kyssa tomten...*tralala*

Mer gamla bilder ur mitt första album...här ett foto som mina föräldrar hade gömt längst bak i ett fack... Vet inte riktigt hur jag tänkte här *L*

Någon mer som ser fram emot scrapmaran!? Måste beställa lite nyare bilder *hrm*

torsdag 21 augusti 2008

LO-frossa rosa

Eftersom jag har två grabbar blir det inte jag gör så många LO:s i rosa. Det har bara blivit så. Därmed inte sagt att killar inte kan ha rosa; det kan vara ursnyggt på rätt person vid rätt tillfälle :) Här har jag iaf. frossat i rosa och använt lite mer "tjejiga" färger, och till ett lite yngre barn. Kul! Ska absolut göra mer i dessa färger, skarpa färger. Glossat vovven :) Tjing!

Morbror och jag

Tittar i gamla album. Här är jag dryga halvåret med min morbror. Min morbror betydde och betyder fortfarande mycket för mig. Tyvärr finns han inte längre här med oss. Han var alltid på sätt och vis närvarande i min uppväxt. En förebild på flera sätt. Tack.

Tavla av LO:n i rosa fross

Det bidde en tavla. Bra ramar finns på IKEA, fick jag tips av syster för ett tag sedan..."RIBBA" heter ramarna med passepartout, på IKEA och de finns i vitt, svart, ek...som jag sett iaf. Räkna med att en 0,5 cm förvinner på varje sida. Alla kanske vet detta redan, men iaf. Tjoho!

torsdag 14 augusti 2008

bara bilden "liten på jorden"....


...liten på jorden

Här är jag i Närkesberg 1971, dryga året. Gillar bilden...den säger så mycket...stor blomma, liten tjej ätandes äpple... Det syns inte på bilden att jag glossat trädet, men det har jag och jag gillar gloss! Bilden har av tiden dragit åt rött...försökte fånga det i Lo:n.

fredag 8 augusti 2008

Äntligen nytt golv på måndag!!

Nu ska de äntligen komma och lägga nytt golv efter vattenläckan!!! De ska starta på måndag. Herreminje vilken tid det tog innan de kom till skott... De bad om ursäkt för att det tagit sån tid - ja det vill jag lova!!! Det ska bli så underbart skönt!!! Kram på er!

onsdag 6 augusti 2008

Vänner

När finvädret var här ville man inte sitta inne och inte har jag haft tillgång dator regelbundet. Har heller inte känt mig så peppad på att blogga eller scrappa. Har faktiskt varit några tunga veckor här, av olika anledningar.

Känner dock inspirationen återvända och det är så roligt! Har köpt nytt träningskort idag och varit iväg och tränat det kändes skitbra, rent ut sagt. Har varit mycket bad, sola, aktiviteter med barnen och tjejprat senaste veckorna. I helgen var det tjejfest och utgång, i måndags var jag och hälsade på en kollega och vän, vi käkade tacos och jag fick en rundvandring i hennes nya lägenhet. Superfin inredning, fick en hel del uppslag där. Satt och småpratade och drack vin, mysigt. Ikväll blir det film. Var skulle man vara utan vänner!?

Börjar jobba på måndag, känns sådär :~ eller för att vara ärlig - det är alltid segt efter långledigt, men man kommer snabbt in i det. Har härliga jobbarkompisar och på sätt och vis är det skönt att komma in i "vanliga rutiner"... Vi börjar bra med uppstart med övernattning på Loka Brunn ti till on - fint :)


Ha de gott och håll utkik, snart kommer fler alster (tror jag). Ser fram emot scrapmaran! Kram