torsdag 28 januari 2010

Tulpaner och vänner :)



Hade en god väninna här på middag ikväll. Mycket trevligt! Vad jag uppskattar mina vänner! Hoppas att jag talar om det för dem tillräckligt så att de vet det! Fick tulpaner, vilka jag tycker är så fina! De kommer i en tid då det är kallt och man inte har sett levande blommor ute på länge. De förgyller vardagen och livet - precis som vänner! Kram

onsdag 27 januari 2010

Beställning på två kort





Fick en beställning på två kort häromdagen. Kul! Känner mig smickrad. Kul att göra åt någon annan. Såhär blev de. Det ena fotot är inte knivskarpt direkt, men men. De är tagna med mobilen, så det är ju rätt hyggligt ändå. Nu är det godnatt för denna kväll!

lördag 23 januari 2010

Kort




De här småblommorna är ju för läckra! Beställde svarta från Jenny. De kommer väl vilken dag som helst. Väntar spänt! Har också beställt enfärgade cardstocks.

I övrigt hörde jag att detta är den "fattigaste helgen" på hela året för folk. Jag kan bara instämma! Må så gott! Kram

måndag 18 januari 2010

och ett par till...





Jaha, ett par till i samma stil. Äntligen har jag börjat texta mer på mina alster, även rubriker. "Grattis" är textat, men ej "MJAU", vilket iof. kanske syns. Det är väldans roligt att texta! Får ingen inspiration alls av att göra LO:sar med foton nu, vilket kanske beror på att jag inte har några nya bilder... Skulle också vilja göra en räd till Stellas. Mycket som saknas i scrap-kittet nu. Kan inte riktigt göra det jag vill. Katten köpte jag på en sybehörsaffär för länge sedan. Där kan man hitta små guldkorn, framförallt band men också andra dekorationer. Skulle behöva städa i mina scrap-grejor, men känner inte alls för det. Någon som känner sig hugad? Såja, ett inte helt odelat positivt och energifyllt inlägg, men känner mig inte särskilt energifylld och sprudlande direkt. Tjo!

torsdag 14 januari 2010

Fler i samma stil





Huj, nu går skapandet i en flygande fläng! Det är väl bara att spinna vidare så länge lusten finns... Sköt om er därute!

Namnsdagskort



Den här gjorde jag också i ett huj. Verkar vara det som funkar bäst just nu. Vill och ska skriva mer själv, använda min egen handstil i scrappandet. När jag blir friskare ska jag köpa någon mer penna i en annan färg än svart eller vit.

I övrigt är jag förkyld som *** bihålorna. Host och snörvel. Idag har äldsta sonen namnsdag! GRATTIS Felix! Kram

tisdag 12 januari 2010

I en släng



Japp, så gjorde jag en på fem, tio minuter. Det verkar ge bäst inspiration, funka för mig just nu (och kanske något att tänka på inför framtiden också), de snabba LO:sarna! Rapp, rapp! Inspiration till texten, igen från jobbet idag...

Nu är det läggdags. Sov gott!

God fortsättning



Inspiration till denna Lo fick jag från mitt jobb idag, samt stämpeln med händerna.

Gillar avskalat, rakt, enkelt, vilket det inte alltid blir när jag skapar, men tanken är ofta så. Gillar det supermycket! Men med denna LO gjorde jag det klassiska. Man är inte riktigt nöjd, något mer ska "liksom till", å det ena lades till det andra...grrrrr! Den var väldigt avskalad först. Ibland stämmer: "Less is moore". Hursom, såhär blev den och nu är det färdigscrapat på just den :) Får gå på en ny LO.

Önskar mycket god fortsättning på året, och att nya, fler händer sträcks ut! Kram