lördag 22 maj 2010

Tackkort



Jobbar på tackkort...till alla! Försökte göra dem lika, men i olika färgställning, men kom på andra spår (som alltid). Blev "tagen" av jobbarkompisar onsd. Fick smycke från Snö. Superfint! Blev väldigt glad o överraskad! Stort tack till er alla!

Felix o jag har grillat ikväll. Gött! Supersköna kvällar nu, men surt som fan att Sverige förlorade semin mot Tjeckien i hockey-vm!

Sanslöst mycket jobb nu - alltid såhär års! Det går dock snart över. Har en övergripande plan, tar en sak i taget, då brukar det gå bra. Snart firas en blivande tonåring här :) Kram

måndag 17 maj 2010

Tack alla - ni är guld!!!

...för några helt fantastiska dagar i samband med min 40-årsdag! *Bockar, bugar, niger och fäller en tår (ja, det gör jag faktiskt)* Jag är lycklig, supernöjd och djupt rörd!! All kärlek, alla besök, uppvaktning, mat, fest, festligheter, allt iordningställande (och städande), drycker, presenter, tal och samvaro! Jag känner mig så lyckligt lottad, privilgierad, som har sådana nära, kära och vänner!!!

Jag kommer leva länge på detta! Tusen tack! Det var vackert! Ni är guld!

Oändligt stora, varma kramar till er!!!

tisdag 11 maj 2010

Söstra mi och jag



Syster och jag på en uteservering i stan en sensommarkväll förra sommaren. En riktigt superkul em och kväll rakt igenom!!! Fler sådana!

Tar tillfället i akt att tacka syster, för att du finns! Vi har så jäkla roligt, bra samtal och allt annat som hör livet därtill! Du finns alltid där när jag behöver, desstuom har vi som sagt väldigt kul! En sann vän och syster! Kram

måndag 10 maj 2010

Rockade loss



Fick beställning på kort till en blivande 60-åring som gillar amerikanare, bilar. Rockade loss på temat. Är ju själv lite förtjust i bilarna och hela konceptet. Roligt att få använda klara färger!

Annars går det undan i livet, mycket att göra, på jobb och privat. Födelsedagar, student, läger... men jag tar en sak i taget och har mycket hjälp av nära och kära. Tack för det! Ska försöka sätta mig och scrappa någon kväll, det är avkoppling! Kraaam på er

tisdag 4 maj 2010

"Dyngkåt och hur helig som helst" - läs!



Med risk för att bryta mot någon lag om upphovsrätt väljer jag att lägga ut en bild på denna makalösa bok som är skriven av Mia Skäringer. Den är helt jävla otroligt bra! Den löser, förlöser och befriar. Riktar ett tack till författaren för att du gav ut orden och tankarna!

Har följt "Mia och Klara" på Tv tidigare och skrattat och gråtit om vartannat. Det är så jäkla träffsäkert och befriande! Inte för att jag känner författaren, men boken är skriven av en/som en "riktig jävla människa" (Som en vän till mig uttryckte sig om människor som liksom inte bryr sig så mycket om yta, utan har ett djup och en bredd, referensramar/livserfarenhet som går utöver det vanliga... som liksom kanske av någon anledning inte gick den raka vägen i livet för lasern var trasig, gick sönder eller inte fick någon laser, som är människor i all sin operfekthet och ändå helt i sin ordning, som kämpar, som styrs av värme och kärlek i slutändan, typ kortfattat. Svårt att beskriva uttrycket, ni som förstår, ni förstår. Och till er andra kan jag säga att det iaf. är någonting positivt, för mig).

Idag fick jag dessutom veta att hon gått på den skola jag arbetar på OCH har haft min bästa väninna i svenska!

Det går inte att sammanfatta boken, summera den eller vad jag tycker om den (fast jag redan gjort det) utan att bli ännu mer klyschig förståmigpåare. Men jag säger såhär: Den blandar allt, huller om buller, och det finns en tråd som skiner, lyser och glittrar som den mest finslipade oslipade röda rubinen djupt i jordens inre. Läs den!

måndag 3 maj 2010

Kort, kort, kort



Nej, nu har det varit torka ett tag på scrapfronten...kanske för att det börjar bli finare "uteväder"... Har fått en beställning på kort som jag ska ta itu med. Bra att ha något "uppdrag". Läser för övrigt en helt suverän bok! Nu ska jag ta mig en bloggrunda, sedan blir det planeringskväll för yngsta sonens klassresa.

lördag 1 maj 2010

Balkonglåda - vår




Igår köpte jag balkonglåda och upphängningskonsoll och planterade. För mig är det ett tecken på att det är vår. Att ha blommor ute, som jag helst ser inifrån, är också hög mys/trevlighetsfaktor för mig! Blir väldigt glad av alla blommor, inne som ute. De lyser upp, med färg och liv! Favoritblomma är orkidé! Hittade den rara lilla fjärilen som också får bo i lådan. Kram