onsdag 24 oktober 2007

Stressigt...och ingen inspiration för tillfället

...har det varit här. Att arbeta 100% som lärare är inte riktigt 100% kan man säga, utan att ta i, 45 timmars arbetsvecka (vi arbetar alltså in lov). Det känns lite nu (dagens underdrift). Det här är tiden på året då alla, elever såväl som lärare är trötta. Lovet nästa vecka hägrar, även om vi lärare bara är lediga 2 dagar.

Barnen här hemma börjar också bli trötta och vi längtar alla jättemycket efter lov!!! De har varit mycket duktiga och kämpar på. Jag är så stolt över dem!!! Kram på er!

På scrapfronten har det inte blivit mycket gjort. Den yngsta sonen frågade faktiskt igår: "mamma, har du slutat scrappa?". Har vare sig haft inspiration eller tid. Antar att det kommer att gå upp och ner med inspirationen, orken och tiden, precis som med allt annat.

I helgen var vi duktiga, sambon och jag :) Vi laserade halva taket i vardagsrummet. Men fyyyyy vad det sög, på flera sätt:) Fyra timmar tog det och all färg gick åt - färg som skulle räcka till hela vardagsrummet - TVÅ lager. På kvällen hade vi kompisar här som "beundrade taket" :) Blir till att fortsätta måla i helgen.

Oj, oj, nu måste jag rusa iväg till jobbet! Ha de gott därute!

Inga kommentarer: